İLKSAN delege seçimi, Kahta METEM'de gerçekleşti. Gerçekleşen delege seçiminde bağımsız adaylar Kahta Mevlana İlkokulu Müdürü Mustafa Karataş ve Kahta Hürriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Kanar seçildi.
İLKSAN Kahta Delegeleri Seçildi

Kahtada İlksan seçimlerinin galibi Kahta Mevlana İlkokulu Müdürü Mustafa Karataş ve Kahta Hürriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Kanar oldu .

Kahta genelinde 610 üyesi olan kısa adı İlksan olan İlkokul öğretmenleri sendikası Seçimlerinde bağımsız aday Mustafa Karataş 234 oy Mehmet Kanar 223 oy Kahta Eğitim Bir Sen yönetiminin adayı Mehmet Aslan 152 oy Mehmet Şenlik 118 oy Türk Eğitim Sen adayı İbrahim Eyüp Yüzer 26 İrfan Türmüş 23 oy aldı bu sonuçlarla İlksan tüzüğü gereği Kahta İlçesi için iki delege kontenjanı olan İlksan seçimlerini Bağımsız adaylar Mustafa Karataş ve Mehmet Kanar kazanarak Kahta delegesi olmaya hak kazandı.

Editör: İsmail KAYA

Bu Habere Tepkiniz Nedir? Bu haber 2021-06-20 14:07 tarihinde yayınlandı. 4576 Defa okundu.