Eğitim Bir Sen Kahta Şube Başkanlığına aday olan Ali İhsan Köroğlu düzenlediği basın açıklaması ile projelerini tanıttı.
Köroğlu ekibini  tanıtarak  projeleri  açıkladı

    Kıymetli basın mensupları, Sevgili Kahta Eğitim Bir Sen Gönüldaşları; Sendikamızın 6 Ekim  2018 Cumartesi günü yapılacak olan Kahta İlçe Temsilciliği  yönetim kurulu adayları ve  il delege adaylarımızın tanıtımı ve başvuru programı için toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle bu seçimin  Eğitim Bir Sen camiası Kahta’mız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

   Seçim sürecinin huzur içinde üyelerimizin özgür iradesini ortaya koyabilecekleri sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesi en büyük temennimizdir.

   Kurucu genel başkanımız merhum Mehmet Akif İnan‘ın ve dava arkadaşlarının uğruna ömürlerini adadıkları değerler etrafında Dava kardeşliği hukukunun korunduğu  Üye arkadaşlarımızın özlük haklarının korunup geliştirilmesi ve ayrıca sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının  karşılanması noktasında hizmet sendikacılığı kültürünün geliştirilip kurumsallaştırılması temel ve öncelikli hedeflerimiz olacaktır.

   Kıymetli dostlar;Konumu gereği hepimizin müdürü olması gereken İlçe Milli Eğitim müdürünün sendikadaki bir gurubun  tarafı olması gerek sendikamızın birlik beraberliğine ve gerekse de eğitim camiasının iç huzuruna ve çalışma hayatına zarar vermektedir. Bizler her türlü baskı ve zorlamaya rağmen, gerek seçim süreci boyunca ve gerekse seçimden sonra ayrıştırıcı değil kucaklayıcı bir dil ve tavrın sergilenmesi hususunda elimizden geleni yapacağız. Seçim sonucunda muvaffak olduğumuz takdirde bütün üyelerimizin görüş ve önerileri bizim için değerli olacaktır.

 Kıymetli dostlar yaklaşık bir aydan beridir okullarımıza yaptığımız geziler vesilesi ile üyelerimizden gelen bir rahatsızlığı dile getirmek istiyorum üyelerimizin mesai saatleri dışında kurs ve seminerlere çağrılması ve zorunlu kurslar için herhangi bir yolluk ve yevmiye  ödenmemesi üyelerimiz arasında bir rahatsızlığa neden olmaktadır.

    Başta sendikamızın kurucu emektar üyeleri olmak üzere öğretmenlerimiz memur üyelerimiz, hanım üyelerimiz, genç üyelerimiz ve yönetici üyelerimizin görüş ve önerileri bizler için yol gösterici olacaktır.

    Sevgili dostlar; Gayemiz Kahta’nın en büyük sivil toplum örgütü olan Kahta Eğitim Bir Sen’i Kahta’nın en büyük ailesi haline getirmektir.

PROJELERİMİZ

 

1.Kahta Eğitim Birsen’in  şube olması için çalışacağız.

2.Üyelerimizin karşılaştığı  hukuki sorunlar için Kâhta’da  avukat desteği sağlayacağız.

3.Üyelerimizin daha ucuz akaryakıt alacağı bir kaç akaryakıt istasyonu ile görüşmeler yapılmış olup seçimden sonra üyelerimizin kararlarıyla netleştireceğiz.

4. Kasko ve araç sigortası anlaşması yaparak daha ucuz kasko ve araç sigortası noktasında destek olacağız.  (Birkaç firma ile görüşme yapılmıştır.)

5.  Üyelerimize indirim yapacak marketlerle anlaşma yapacağız. Görüşmeler yapılmıştır.

6.Genel idare sınıfında çalışan üyelerimiz için görevde yükselme kursları düzenleyeceğiz.

7. Kültürel ve sportif faaliyetler düzenleyeceğiz.

8.Yaz aylarında tatil yapma fırsatı bulamayan üyelerimiz için tatil beldelerinde  ucuz tatil anlaşmaları yapacağız.

9. Yazın üyelerimizin çocuklarına ücretsiz İngilizce kursları düzenleyeceğimizi belirtmek istiyoruz.

10- Üyelerimizin istekleri doğrultusunda  yüksek lisans  yapma isteği olanların  bu isteklerinin karşılanması için çalışmalar yapılacaktır.

11. Sözleşmeli çalışan üye arkadaşlarımız için sendika bünyesinde destek birimi oluşturacağız.

12.Her yıl düzenli olarak sendikamız öncülüğünde futbol ve voleybol turnuvaları düzenleyeceğiz.

 

    Çıktığımız bu hizmet yolculuğunda dua ve desteğinize talibiz ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

                                                                                    ALİ  İHSAN  KÖROĞLU

 

 

Editör: İsmail KAYA

Bu Habere Tepkiniz Nedir? Bu haber 2018-09-22 18:25 tarihinde yayınlandı. 2499 Defa okundu.