Kahta Şeyhbaba İlkokulu ikinci sınıfı öğrencileri Kahta Halk Eğitim Merkezi´ni ziyaret etti.
Öğrencilerden  Halk Eğitime Ziyaret

Şeyhbaba İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mehmet Kılınç  eşliğinde Kahta Halk Eğitim Merkezi´ni ziyaret etti.

Buradaki çalışmaları ve kursiyerlerin yaptıkları el işçiliklerini inceleyen  öğrenciler çok amaçlı salonda sinema etkinliğine katıldı.

Halk eğitim merkezleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan ve toplumdaki bireylerin eğitilmelerinde rol alan yaygın eğitim kurumlarından olduğunu  dile  getiren  Kahta Halk Eğitim Merkezi müdürü Ramazan Güllü bu merkezlerin bireylerin meslek edinmelerinde, gelişen şartlara ayak uydurmalarına ve eğitimlerini tamamlamalarında çok önemli rolleri olduğunu  kaydetti.

Güllü,  “Halk Eğitim Merkezleri meslek edinme ve sanatsal faaliyetlerin geliştirilmesi açısından önemli bir kurumdur. Tamamen planlı ve programlı bir eğitim sistemine sahip olan bu kurumumuz Okuma-Yazma Kursları, Mesleki ve Teknik Kurslar, Beceri geliştirme kursları, Meslek kazandırma kursları, Sosyal ve Kültürel Kurslar, Sınavlara hazırlık kursları, Müzik kursları gibi birçok kursa katılma imkanı sunuyor.” ifadelerini kullandı.

Şeyhbaba İlkokulu Müdürü Aziz Darıcı ise Kahta Halk Eğitimi Merkezi kurum müdürü Ramazan Güllü’ye misafirperverliklerinden teşekkür ederek  çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: İsmail KAYA

Bu Habere Tepkiniz Nedir? Bu haber 2019-03-14 14:25 tarihinde yayınlandı. 1664 Defa okundu.