ABD Büyükelçiliği'ne saldırıda flaş gelişme yaşandı. Soruşturmada şüpheli sayısı 5'e yükseldi. Şüpheliler hakkında MASAK’tan da rapor istendiği ayrıca HTS kayıtlarının incelendiği öğrenildi
ABD Büyükelçiliği'ne saldırıda flaş gelişme

ABD elçiliğine saldıran şüphelilerin gözaltı süresi soruşturma savcısının talebi üzerine Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği’nce 4 gün uzatıldı.

Silahlı terör örgütü üyeliği suçu kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli sayısının 5’e çıktığı öğrenildi.

Elçiliğe ateş açan Ahmet Çelikten ve Osman Gündaş dışında 1’i cezaevinde 3 isim daha soruşturmanın şüphelisi oldu. Diğer iki isim de gözaltına alındı.

Şüpheliler hakkında MASAK’tan da rapor istendiği ayrıca HTS kayıtlarının incelendiği öğrenildi.

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği önünde kimliği belirsiz kişilerce ateş açılmış, kurşunlardan birisi güvenlik kulübesine isabet etmişti.

Editör: İsmail KAYA

Bu Habere Tepkiniz Nedir? Bu haber 2018-08-24 18:02 tarihinde yayınlandı. 944 Defa okundu.