Yerel basın alanında kendini ispatlayan meslektaşımız Murat Kurt, başarı alanında çıtayı yükselterek DHA muhabiri oldu.
Kurt, Ulusal Ajans  Muhabiri  Oldu

Daha  önce bir  çok yerel  sitede  çalışan, gazeteciliği  meslek edinerek  önemli  haberlere  imza  atan, kalemini  güçlüden değil haktan yana  kullanan  Murat  Kurt, Gerger  DHA muhabirliğine  getirildi.

Murat  Kurt,  sözleşmesini  Adıyaman temsilciği  bürosunda imzalayarak  DHA  ailesine katıldı. Sözleşme imzalamada  bulunan  Adıyaman DHA  temsilcisi Mahir Alan  ve Kahta DHA  temsilcisi  Haci Bozkurt, Murat  Kurt  gibi  gazeteciliği  aşk ile  yapan Murat Kurt'un DHA  ailesine  katılmasını  kendilerini mutlu ettiğini,  Gerger  ilçesinde  boşluğu  dolduracağını  kaydederek başarılar  dilediler.

Murat  Kurt, ise  görevini  en iyi  şekilde  yapmaya  çalışacağını  belirterek DHA  çatısı  altında görev  yapacağı için çok mutlu olduğunu  söyledi.

Editör: İsmail KAYA

Bu Habere Tepkiniz Nedir? Bu haber 2019-03-07 12:20 tarihinde yayınlandı. 4620 Defa okundu.