Adıyaman AK Parti Milletvekili A.Adayı olan Hüseyin Duran, sahaya indiği ilk günden beri gitmediği ilçe ve köy bırakmadı.
Hüseyin Duran, Her Gün Bir İlçede

Gölbaşı ilçemizde, @akparti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanımız Sn. Hatice Soylu ile depremin ilçemizde bıraktığı hasarı konuştuk, yaralarımızın sarılması için bize düşen görevleri istişare ettik.
Hepimizin yüreğini yakan deprem afetinin izlerini silmek için omuz omuza, gönül gönüleyiz
Depremin ağır hasar verdiği Gölbaşı ilçemizdeyiz
Yüzlerce ailemize ev sahipliği yapan konteyner kentimizde hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, Sn. Metin Akbaş ile ilçemizdeki son durumu istişare ettik.
Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.
Çelikhan ilçemizi ziyaret ettik.
Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Bulut ve AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Baltacı ile bir araya geldik.
Depremden dolayı kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, yaralarımızı sarmak için yapabileceklerimizi konuştuk.
Birlik ve beraberliğimizden güç alarak, gönül gönüle vererek gönül şehrimiz Adıyaman’ımızı yeniden ayağa kaldıracağız.
Samsat ilçemizdeydik
Belediye Başkanımız Sn. Halil Fırat'ınn misafiri olduk.
Sayın Başkan ve hemşehrilerimizle Asrın Felaketinin ardından oluşan yaraların sarılması için fikir alışverişinde bulunduk.
Barış ve huzur kenti Adıyamanımızı eski günlerine beraber kavuşturacağız.
Gerger’deyiz.
AK Parti Gerger İlçe Başkanımız Sn. Mehmet Kutlubay ve Belediye Başkanımız Sn. Erkan Aksoy'u parti binamızda ziyaret ederek deprem nedeniyle hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de memleketimizin yenide inşası için yapılabilecekleri konuştuk.
Gergerli hemşerilerimizle bir araya gelip hasbihal ettik.
En büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz.
AK Parti Sincik İlçe Başkanımız Sayın Fikret Öksüz'e ziyarette bulunduk.
Yaralarımızı sarmak için yapılabilecekleri istişare ettik.
Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim.

Editör: İsmail KAYA

Bu Habere Tepkiniz Nedir? Bu haber 2023-03-25 00:22 tarihinde yayınlandı. 1222 Defa okundu.