Milliyetçi Hareket Partisi Kahta seçim karargahı düzenlenen törenle dualar eşliğinde açıldı.
Fatih Mahallesi 100. yıl parkı civarında seçim karargah açılışı için toplanan partililere saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açılış ve selamlama konuşması eski MHP Kahta İlçe Başkanı ve MHP Adıyaman Milletvekili adayı Siraç Aslan yaptı.
Aslan, bu önemli günde karargah açılışı için davetine icabet eden tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek, yaptıkları saha çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
İl Başkanı Hüseyin Özgün Merkez ilçe başkanı Mehmet Doğan'ın konuşmalarından sonra kürsüye gelen MHP Adıyaman Milletvekili adayı İsmail Gümüş ise Cumhur itttifakı olarak yaklaşan seçimlere çok hazırlıklı çalıştıklarını, parti misyon ve vizyonuna uygun şekilde parti çalışmalarını sürüdürdüklerini, emin adımlar ile seçimlerde en güçlü şekilde çıkarak bu davanın bayrağını en zirveye taşımanın mutluluk ve onurunu yaşayacaklarını dile getirdi.
Açılış programına İl Başkanı Hüseyin Özgün Merkez ilçe başkanı Mehmet Doğan İlçe Başkanları 1.Sıra Milletvekili Adayı İsmail Gümüş 5.Sıra Milletvekili Sıraç Aslan Ülkü Ocakları İl ve Kahta İlçe Başkanı, diğer ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş kaltıldı.
Editör: İsmail KAYA