AK Parti Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Yılancı, evin önünde toplanan büyük bir halk kitlesiyle partiye giderek başvurusununu yaptı.
Yılancı, başvurusunu yaptı

Ömer  Yılancı, Fırat  Mahallesinde  bulunan  evinin önüne  giden  yüzlerce  kişi  ile  beraber  AK Parti  İlçe  Teşkilatına yürüdü. Parti'de  Ömer  Yılancı ve ekibini  AK Parti İlçe  Başkanı  Bedir Yeni ve  yönetim kurulu  üyeleri  karşıladı. Büyük bir   kalabalık olduğundan  dolayı  başkan odası yerine toplantı salonu  kullanıldı.

Burada  Ömer  Yılancı  ve  ekibini  selamlayan Başkan Yeni, Ömer  Yılancı'nın bu partiye çok emeği olduğunu, sürekli sahada çalıştığını ifade  ederek,Yılancı ve tüm adaylara  başarılar diledi.

Ömer  Yılancı  ise  kendilerini bu güzel günde  yalnız  bırakmayan dava  arkadaşlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bu başarının bir  ekip çalışması olduğunu, bu güne kadar  girilmedik iş yeri, sıkmadıkları el  kalmadığını, ufukta  güzel günlerin  göründüğünü  söyleyerek,  kendilerine eşlik eden tüm dostlarına  teşekkür  etti.

Editör: İsmail KAYA

Bu Habere Tepkiniz Nedir? Bu haber 2018-11-10 14:31 tarihinde yayınlandı. 5047 Defa okundu.