Bölgesel Amatör Lig 2.Grup TSİ 14:00'da Araban İlçe Stad'ı Araban Belediyespor ile Kahta Dirilişspor müsabakasına sahne oldu.
Bravo sana Kahta Diriliş Spor

Araban Belediyespor Kahta Dirilişspor müsabakasının ilk yarısı zaman zaman yaşanan sakatlıklardan dolayı müsabaka çok durdu. İkinci yarıda ise ilk yarı gibi sakatlıklardan dolayı bir çok kez durmak zorunda kaldı. İlk yarısı 1-1 biten müsabaka ikinci yarıda 1 gol atan Kahta Dirilişspor deplasmanda altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk. 32'de Araban Belediyespor'dan Yunus Emre savunma oyuncularının müdahale edemediği topu önünde buldu kaleciyle baş başa kaldı kaleci zeminin kaygan ve ıslak olmasıyla kaydı Yunus Emre kalecinin düşmesiyle topu bom boş kaleye yollayarak maçın ilk golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Araban Belediyespor akın akın Kahta Dirilişspor kalesine gitti. Bulduğu 3 net pozisyonu gole çeviremediler.

Dakika 42'de Ferit ceza sahasının hemen dışından müsait pozisyonda sert ve düzgün vuruşunda topu filelerle buluşturarak skora dengeyi getirdi. Skor 1-1 oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım soyunma odasına 1-1 beraberlikle girdi.

İkinci yarının 82'inci dakikasında sonra oyuna giren 2 oyuncu Abdullah müsait durumda olan Roji'ye topu attı. Roji, kalecinin açılmasını fırsat bilerek kalecinin üstünden aşırtarak takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kahta Dirilişspor deplasmanda altın değerinde 3 puan alarak şampiyonluk umutlarını yeşertti. Araban Belediyespor aldığı bu yenilgiyle düşme potasına bir adım daha yaklaşarak düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı.

Editör: İsmail KAYA

Bu Habere Tepkiniz Nedir? Bu haber 2018-11-05 22:23 tarihinde yayınlandı. 2703 Defa okundu.