Kahta 02 Spor Kulübü Başkanı Musa YILDIRIM ve Ana Sponsor SerBend LTD ŞTİ yönetim kurulu maç sonrası basına açıklamalarda bulundu.
TEŞEKKÜRLER KAHTA!
SerBend Ltd. Şti. Yaklaşık 3 yıldır Kahta 02 Spor’un Ana sponsorluğunu gururla, onurla yapmaktadır. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Musa Yıldırım başkanlığında Kahta02 Spor Süper Amatör ligden Bölgesel Amatör Lige ordan da Şirin İlçemiz Kahta’nın adını Tarihe not düşerek Profesyonel lige yazdırmıştır. Yetersiz olanaklara ve barınma problemlerine rağmen Kahta Severlerin maddi-manevi desteği ile 3.Lig de kalmayı başarmıştır.
Başta yüreğini ortaya koyan baş mimarlar Futbolcularımız ve Teknik heyetimizden malzemecisine tüm emektarları tebrik ediyoruz. Kahta’nın gençliği için emek veren, takım yenildiğinde üzüntüden, yendiğinde sevinçten gözyaşı döken TejXele taraftar grubu başta olmak üzere Yüreği Kahta’nın gençliği ve geleceği için atan herkese teşekkür ediyoruz.
Kahta’nın geleceği için gücümüz nisbetinde elimizden geleni yapmaya çalıştığımıza inanıyoruz.
Kahtanın tüm dinamikleri harekete geçtiğinde İlçemizi önümüzdeki yıllarda çok daha güzel yerlerde göreceğimiz aşikardır.
Her şey iyi niyetli insanların dilediği gibi olsun.
Emek ve Dayanışma günümüz kutlu olsun.
KALIN SAĞLICAKLA...
SERBEND LTD.ŞTİ.
YÖNETİM KURULU
Editör: Savaş YILDIRIM