Kahta Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına yoğun ilgi gösterildi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kahta Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün hazırladığı program büyük ilgi gördü

Kurum Mudürü Ramazan Güllü;  ''Kıymetli misafirle, 'Bizler kadın ve erkeğin bir bütünün iki eşit yarısı olduğuna inanan bir gelenekten geliyoruz. Cinsiyetler arası adaleti şiar edinen bir dinin mensupları olarak kadın ve erkeğin karşılıklı adalet ve hakkaniyet içinde yeryüzünü birlikte imar edeceğine inanıyor ve bunun için çabalıyoruz.

İşte bugün bu sorumluluğu yeniden hatırlama vaktidir!

Ülkemizde bu temel prensibi hayata geçiren güzel gelişmeler yaşanmaktadır. Hükümetimiz öncü çalışmaları ile kadına karşı şiddetle etkin bir mücadele gerçekleştirmektedir. Kadın istihdamının önündeki engeller kaldırılmakta ve en önemlisi toplumumuzun huzuru, geleceğimizin teminatı için aile birliğinin güçlenmesi yönünde politikalar yürütülmektedir. Hem kadını, hem erkeği ailenin korunması için seferberliğe davet eden projeler geliştirilmektedir.

Bugün dünya kadınlar günü, dünyanın dört bir tarafında, çocuklarıyla savaşın ortasında kalan veya çeşitli nedenlerle hak hukuk adalet ve demokrasi mücadelesi veren kadınları yürekten destekliyor, verdikleri mücadelede zafer diliyoruz.''

Editör: İsmail KAYA

Bu Habere Tepkiniz Nedir? Bu haber 2019-03-08 15:03 tarihinde yayınlandı. 1448 Defa okundu.