Kahta ilçesinde bir eczane sahibi almış olduğu 4 bin maskeyi Koronavirüs’e karşı önlem için dağıttı.
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bir eczane sahibi almış olduğu 4 bin maskeyi Koronavirüs’e karşı önlem için dağıttı.
Dünyayı ve ülkemizi tehdit etmeye devam eden Koronoaviris’e karşı bir yandan devlet her türlü önlemi alırken diğer yandan hayırsever işadamları tedbir kapsamında hizmet vermeye başladı.
Kahta ilçesinde bir eczane sahibi vatandaşın arayıp da bulamadığı maske ihtiyacını karşılamak için 4 bin adet aldı. İlçe genelinde manav, değirmen, lokanta, fırın vb iş yerlerinde çalışanlara ücretsiz olarak maske dağıttı.
Konu hakkında AA Muhabirine açıklama yapan Ayhan Aşuk, devletin başlatmış olduğu önlemlere bir nebze katkı sağlamak için maske dağıttıklarını ifade ederek şunları söyledi:
‘’ Son zamanlarda Dünya’ya ve ülkemize musallat olan bu koronavirüs hastalığına karşı bizlerde elimizden gelen tedbirleri almak zorundayız. Son zamanlarda maske ve eldiven sıkıntısı yaşanmaktadır. Bizlerde bu ihtiyacı bir nebze karşılamak için 4 bin maske aldık ve insanlarla çok iletişim halinde olan yerlere dağıttık. Tüm ülkemize geçmiş olsun.’’
Editör: İsmail KAYA