“100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” Temalı Fotoğraf Sergisi

Sergi 27 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında bir hafta süre ile bütün yurtta uygun ziyaretlere açılmaktadır.
“100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” Temalı Fotoğraf Sergisi

Türkiye Yüzyılının başlangıcı olan 29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. Yılı yurt genelinde farklı etkinliklerle kutlanmaktadır. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığınca “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı bir fotoğraf sergisi hazırlanmıştır. Sergi 27 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında bir hafta süre ile bütün yurtta uygun ziyaretlere açılmaktadır.

Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle Cumhuriyetin ilk yıllarında hizmet veren sağlık çalışanlarına ve sağlık hizmetlerine ait fotoğraflar Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce günümüze uyarlanmıştır. Fotoğraflarla hizmet sunumunda katedilen mesafe ve hizmet alt yapısının gelişimi dikkat çekici bir şekilde gözlenebilmektedir.

“100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisi İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Eğitim Araştırma Hastanesi sergi alanındaki “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı fotoğraf sergisinin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet AYDIN, Milletvekili Mustafa ALKAYIŞ, Milletvekili Hüseyin ÖZHAN, Ak Parti İl Başkanı Emrah Erkan BULUCU, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz YORULMAZ, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet ŞİRİK ile diğer yetkililer, Sağlık Müdürlüğü ve Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanları katıldılar. “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” temalı sergi 27 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında sağlık çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın ziyaretine açılmıştır. Sergide amaç sağlık hizmetlerinin geçmişten bu güne gelişimini kamuoyu ile paylaşmaktır.