Adıyaman Depremzedeler Derneğinden Yardım

Depremden sonra aktif olarak çalışmalarını sürdüren Adıyaman Depremzedeler Derneği mağdur ailelere yardım faaliyetini devam ettiriyor.
Adıyaman Depremzedeler Derneğinden  Yardım

Adıyaman Depremzedeler Derneği Başkanı Derya Bayram, Adıyaman genelinde depremden sonra bir anda binlerce ailenin mağdur duruma düştüğünü, devlet ve diğer STK ların yaptıkları çalışmalar ile insanlara yardım eli uzatıldığını, o ellerden birinin de Adıyaman Depremzedeler Derneği olduğunu söyledi.

Kurulduğu ilk günden beri kamu kurum ve kuruluşları ile sürekli irtibatta olarak, yardım konusunda bir köprü olduklarını belirten Adıyaman Depremzedeler Derneği Başkanı Derya Bayram, her bir çocuğun gülüşü ile daha çok çalıştıklarını ifade etti.

Deprem sonrası yüzlerce ailenin kapısını çalarak bir nebze  de  olsa ihtiyaçlarını giderdikleri ailelere ile güçlü bir bağlarının olduğunu kaydeden Adıyaman Depremzedeler Derneği Başkanı Derya Bayram, bu konuda tüm dernek üyelerinin büyük özveri ile çalıştıklarını ve mağdur insanların sayısı düşene kadar bu uğurda mücadeleye devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Derya Bayram, derneklerine katkı sunan resmi ve gönüllü herkese teşekkürü bir borç bildiklerini  belirtti.