Ahmet Aydın adına kütüphane açıldı

Adıyaman'da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın adının verildiği kütüphanenin açılışı yapıldı.
Ahmet Aydın adına kütüphane açıldı

  Adıyaman Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı tarafından kooperatif binası içerisinde yapımı tamamlanan 150 kişilik kütüphaneye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın'ın ismi verildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın'ın  Adıyaman'a oldukça emeğinin olduğunu vurgulayan Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Salman "Adıyaman Esnaf Kefalet Kooperatifi olarak bakanımızın Türkiye çapında 70'e yakın kooperatif üyesi olmasından dolayı bir de Adıyaman'a yaptığı hizmetlerden dolayı yönetim kurulumuzla aldığımız karar ile kütüphaneye Ahmet Aydın ismini verdik. Dolayısıyla Adıyaman'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.  

Böyle bir açılışı yapmanın kendisini çok mutlu ettiğini  söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, "Bana sürpriz oldu. Bütün muhalefetime rağmen Mustafa Salman ismimizi verdi. Bizler ismimizin değil, biz bütün gücümüzle bu şehir için çalıştık. Hep birlikte çok güzel işlerde başardık. Acısıyla, tatlısıyla çok önemli bir zaman dilimini hep birlikte yaşadık, hep birlikte sevindik, üzüldük, halaylar çektik ama yeri geldi tıpkı 6 Şubatta olduğu gibi derin üzüntüler yaşadık. Yeri geldi gizliden gözyaşlarımızı içimize döktük. ve bugün yine buradayız hep birlikteyiz. Ben öncelikle emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Katkısı olan herkese, desteği olan herkese teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.