Başkan Adayı Polat’a Seçim Gezilerinde Yoğun İlgi

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.
Başkan Adayı Polat’a Seçim Gezilerinde Yoğun İlgi

Seçim gezileri kapsamında TOKİ tarafından yapılan kalıcı konutlarda incelemelerde bulunan Başkan Adayı Polat; “Şehrimizde hızla yükselen deprem konutlarıyla yaralarımız sarılıyor, asrın felaketinin izleri devletimizin gücüyle siliniyor. Deprem konutlarımız şehrimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

AK Parti Adıyaman Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen programlar kapsamında seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam eden AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, gittiği yerlerde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

“Adıyaman’ın evladı, şehrine en güzel hizmetleri yapacaktır.” diyerek Başkan Adayı Polat’a desteklerini sunan vatandaşlar, göreve seçilmesi halinde Ziya Polat’ın Adıyaman’ın ayağa kalkmasına önemli rol üstleneceğine inandıklarını vurguladı.

“KADINLARIMIZIN DESTEKLERİ BİZE GÜÇ VERİYOR”

Seçim çalışmaları kapsamında Genel Merkez Kadın Kolları Adıyaman İl Koordinatörü Feza Koçak, Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda AK Kadınlarla buluşan Polat; “Destekleriyle bize güç veren tüm kadınlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

AFAD Şube Müdürü Faruk Avcı ve önceki dönem AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Abdurrahman Alkan’ın depremde hayatını kaybeden yakınları için düzenlediği Mevlidi Şerif programlarına da katılan Polat, daha sonra K-2 B Konteyner Kentte kalan vatandaşları ziyaret etti.

İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyarette vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Polat, “Kalıcı konutlarına yerleşene kadar Konteyner Kentlerde kalan vatandaşlarımızla bağımızı koparmadan tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında sorumlu davranmaya devam edeceğiz. Bizleri misafir eden ailelerimize teşekkür ediyor, evlatlarına mutlu bir gelecek temenni ediyorum.” dedi.

“DEVLET MİLLETİNİN YANINDA”

TOKİ tarafından yapılan kalıcı konutlarda incelemelerde bulunan Başkan Adayı Polat; “Şehrimizde hızla yükselen deprem konutlarıyla yaralarımız sarılıyor, asrın felaketinin izleri devletimizin gücüyle siliniyor. Deprem konutlarımız şehrimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

İş insanı Ramazan Küçük'ü iş yerinde ziyaret eden Polat ve beraberindekiler burada kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Yoğun karşılamaları ve destekleri için vatandaşlara teşekkür eden Polat daha sonra adaylık süreci ve şehirde devam çalışmalarla ilgili Demirören Haber Ajansı’na değerlendirmelerde bulundu.

Seçim Koordinasyon Merkezince hazırlanan program kapsamında Sağlık İl Müdürü Cengiz Yorulmaz ve personelini de ziyaret eden Polat ziyaretle ilgili değerlendirmesinde; “Deprem sürecinde özveriyle çalışan ve sonrasında vatandaşlarımızın en kaliteli sağlık hizmeti alması için ciddi mesai harcayan kıymetli sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.