Başkan Turan’dan 23 Nisan’da çocuklara anlamlı hediye

Bölükyayla (Mazel) Belediye Başkanı Mehmet TURAN, 2023 yılında bursluluk sınavını kazanan öğrencilere Bölükyayla Gençlik Derneği tarafından alınan bisikletleri hediye etti.
Başkan Turan’dan 23 Nisan’da çocuklara anlamlı hediye

Bölükyayla Abdullah ÖZTÜRK Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen 23 Nisan etkinliklerine katılan Belediye Başkanı Mehmet TURAN, 2023 yılında bursluluk sınavını kazanan öğrencilere Bölükyayla Gençlik Derneği tarafından alınan bisikletleri hediye etti.

Yurdun dört bir yanında olduğu gibi Bölükyayla'da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Bölükyayla Abdullah ÖZTÜRK Çok Programlı Anadolu Lisesinde, Bölükyayla Ortaokulunda ve Bölükyayla İlkokulun’da gerçekleştirilen etkinliklerde birçok temsil gösterileri ve oyunlar sergilendi.

Bölükyayla Gençlik Derneği tarafından geçtiğimiz yıl Bursluluk sınavında başarı gösteren öğrenciler için alınan bisikletler Belediye Başkanı Mehmet TURAN tarafından öğrencilere takdim edildi.

Başkan TURAN yaptığı açıklamada, beldemizde her kademe de eğitim gören öğrencilerin azmini ve eğitim kalitesini arttırmak anlamında önümüzde ki eğitim ve öğretim yılından itibaren okullarımızda talim ve terbiyesiyle diğer öğrencilere örnek temsil eden, gerek derslerinde gerekse deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilere burs vereceğini belirtti.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için beldemizde ki eğitim kurumları ile Bölükyayla Belediyesi olarak koordineli bir şekilde çalışmalar yürüterek her türlü katkıyı sağlayacağız.

Benzer Haberler