BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

Adıyamanlılar Vakfı 2023-2024 eğitim ve öğretim sezonu burs başvuruları başladı.
BURS BAŞVURULARI BAŞLADI

Burs ile ilgili duyuruda bulunan Adıyamanlılar Vakfı, "Kendi eviniz gibi gördüğünüz vakfımız, hayırsever hemşehrilerimizin yardımları ile sizlerin ihtiyaçları arasında bir köprü görevi görerek burs hizmeti sunmaktadır" dedi.

Yetkililer, "hemşehrilerimizin bize emanet ettiği bursları ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerimize ulaştırmak vakfımız için vicdani ve hassas bir görevdir. Burs başvuru sürecinin uzun ve titiz olması da bu hassas görevin gereğidir. Bize emanet edilen her bursu başarılı, ihtiyaç sahibi Adıyamanlı öğrencimize ulaştırmakla mükellefiz. Burs başvurusunda bulunurken lütfen bu hassasiyetlerimizi ve görevimizin ağırlığını göz önünde bulundurup başvuru yapınız. Aşağıda yer alan beş başvuru şartını taşıyorsanız burs başvurusunda bulununuz. Unutmayınız ki beş başvuru şartını taşımayıp, burs başvurusunda bulunmanız mülakat ve burs başvurusunun diğer süreçlerinin yavaş ilerlemesine sebep olacak ve öğrenci arkadaşlarınıza rahatsızlık verecektir." Dedi.

Yapılan burs açıklamasında ilk defa burs başvurusu yapacak öğrencilerin, 2023-2024 eğitim yılında vakıftan burs almamış fakat daha önceki yıllarda burs almış öğrenciler ile daha önce burs başvurusunda bulunmuş fakat burs almaya hak kazanmamış öğrencilerin yeni öğrenci sayılacağı da ifade edildi.

• İnternetten burs başvurusu (02 Ekim- 15 Ekim 2023)

Başvuru web sayfasından, (www.adiyamanlilarvakfi.org.tr) yapılacaktır. İzlenecek adımlar aşağıda belirtilmiştir. Ankara ve Adıyaman okuyan öğrenciler de web sayfamız üzerinden başvuru yapacaklardır.