HÜDA PAR Kahta seçim merkezi açılışı yapıldı

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Sağlam, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu:
HÜDA PAR Kahta seçim merkezi açılışı yapıldı

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, partisinin Adıyaman’ın Kahta seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

İlçe Başkanı İrfan Demiral ve HÜDA PAR Kahta Belediye başkan adayı Adem Yavuz'un konuşmalarından sonra kürsüye gelen HÜDA PAR Genel Başkan Vekili  Sağlam, Kahta İlçesi El Kahtavi caddesi üzerinde adayları Adem Yavuz’un seçim koordinasyon merkezi  açılını yaşadıkları iki acı olaydan dolayı  hüzünle yaptıklarını söyledi.

Sağlam,  ilk hüzünlerinin  gecen yıl bu zamanlarda 11 ili etkileyen iki büyük depremi yaşadıklarını, burada olan bir çok vatandaşında aile ve akrabalarından kayıplar verdiklerini ve henüz acılarının çok taze olduğunu, bu vesile ile hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ise sabırlar dilediklerini ifade etti.

İkinci hüzünlerinin ise tarihte eşi ve benzerinin görülmediği Gazze ve Filistin’de yaşanan vahşet olduğunu belirten Sağlam, bu vahşet devam ettiği sürece asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını, hatırlatmaya devam edeceklerini söyledi.

Sağlam, açılışını yapacakları seçim merkezinin hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşlardan partilerinin belediye başkan adayı Adem Yavuz’a destek vermelerini istedi.