Kahta'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Kahta ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenen ödül töreni ile son buldu.
Kahta'da  Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı

Kahta Gençlik Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen turnuvaya, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseden yaklaşık 750 öğrenci katıldı.

Finali gerçekleştirilen ABC Bağlama Oyunu Turnuvası ile birlikte okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde düzenlenen Mangala, Sudoku ve ABC Bağlama oyunlarında öğrenciler yarıştı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, “Yarışmaya katılan tüm öğrenciler bizim için başarılıdır. Biz öğrencilerimizi sadece akademik başarıya değil, akıl ve stratejiye dayalı oyunlarla düşünmeye ve gelişmeye de teşvik etmek istiyoruz. Her yıl daha fazla öğrencinin bu oyunlara ilgi göstermesi bizleri memnun ediyor,” dedi.

Turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek tarafından takdim edildi.

Benzer Haberler