Özel Selçuk Kreş Ve Gündüz Bakımevinden ‘Bahar Şenlikleri’

Kahta İlçesinde 2017 yılından beri okulöncesi eğitim alanında hizmet vermekte olan Selçuk kreş gelenek haline getirdiği Bahar Şenliklerine velilerin katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirdi.
Özel Selçuk Kreş Ve Gündüz Bakımevinden  ‘Bahar Şenlikleri’

28 Nisan Pazar günü saat 14:00 de başlayan etkinlik saat 19:00 a kadar büyük bir coşku ile devam ettiğini belirten Özel Selçuk Kreş Ve Gündüz Bakımevi  müdürü Osman Selçuk tarafından yapılan konuşma ile başladı.

Konuşmasında katılımcılara, davetlilere, çalışma arkadaşlarına, öğrencilerine teşekkür ederek sürdüren Selçuk şöyle devam etti,

‘2017 yılından beri bizlere her zaman güvenip pamuklara sararak büyüttüğünüz en değerli varlığınızı evlatlarınızı bizlere emanet ederek ailenizin bir parçası olduğumuzu hissettiren siz değerli velilerimize minnettarız ’

Selçuk, konuşmasını şenliğin içerisindeki aktivitelerden bahsederek ailelere ve çocuklara iyi eğlenceler dileğinde bulanarak tamamladı.

Daha sonra  okul öğrencilerinin ve ailelerinde katılımıyla, içinde geleneksel bahar oyunlarının da yer aldığı, kaşıkla yumurta taşıma, çuval yarışı, sandalye kapmaca, hulahop zinciri gibi çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Yarışmalar sonrasında çocuklara yönelik parkurlar, yüz boyama, bubble Show, kar partisi, patlamış mısır, pamuk şeker, dj performans, sosis balonlar gibi karnaval oyunları ile devam ederek günün anısına göre tasarlanan madalyalar çocuklara ve velilere takdim edildi.

Katılımın yüksek olduğu şenlikte günün sonunda konser verilerek coşkulu şarkılarla, türkülerle, halaylarla etkinlik tamamlandı.

Kreş sorumluları bu gibi etkinliklerin her yıl  daha gelişmiş bir şekilde devam edeceğini söyledi.