Mehmet Salıcı ve Musa Yıldırım

Mehmet Salıcı ve Musa Yıldırım

Yaklaşan yerel seçimlerde bir çok aday boy gösterse de, artık değişen siyaset ve yerel yapı bir çok şeyin farkına vardı.
Özellikle genç kuşakların beklentisi bambaşka bir evreye dönüştü şehirler arası eşitlik bunların başlıcakarı.
Seyahatlere çıkan Kahta halkı dışarda gördükleri hizmetlerin neden Kahta da olmadığını sorgulamaya başlarlar bir çok şehirden büyük ve nüfus yapısı olarak patlama yapmış kahtanın neden hala hizmetten yoksul ve fakir kaldığına bir anlam veremezlerdi.
Artık vermeye başladılar.
Doğunun hiç ulaşılmaz yeri dediklerimiz Şırnak ve ilçeleri dahi görüntü ve hizmet olarak büyüleyici derecede zirve yaptı.
İktidar partisinde olmaması da şaşırtıcı bir durum.
Gelgelelim Kahtaya her seçimde iktidar partisine rekor oy çıkan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 80 altına düşmeyen bir ilçe ye neden bunlar yapılır ki?
Çanta da keklik gözüyle mi bakılıyor? 
Kahta yerel seçimlerde umudunu artık yenilikten ve gelişmiş bir şehir fonksiyonuna kavuşturabilecek adaylar istemektedir.
Dünya görüşü, ufku, hizmet anlayışı dar olan adayları artık torbaya koymak istiyor çünkü yıllardır kahtayı kısır döngü içerisinden çıkartamadılar ve hala o kısır döngüye mahkum etmeye çakılıyorlar.
Dr. Mehmet Salıcı Kahta devlet Hastanesi'nde görev yapan bir hemşerimiz, neredeyse Kahta da bütün kadınlar tanıyor koşmadığı ve yetişemediği bir yer yok, herkesin derdine çare aramaya çalışıyor ve yaptığı mesleği halkın yararına mal etmek istiyor.
Öte yandan Musa Yıldırım Kahta sporda başkanlık yaptığı dönemlerde büyük bir rüvanş yakalamış profosyönel lige ayak basmış gençler tarafından ve Kahta tarafında sporda bir ivme kazanmıştı aktif olarak iş adamı olarak hayatına devam etmektedir.
Bu isim üzerinde neden bu kadar duruyorsun derseniz yaptıkları en ufak bir şeyde dahi düşünülmüş ve yaratıcı projeler ortaya koymuşlardır.
Velevki bu iki isim Kahta da belediye başkanı olduklarını sayarsak nice güzel hizmetler ortaya koyacaklarına umuyorum.
Kahta'nın sahil yolundan, kütüphanesine, gençlik çalışmaları, kadın sosyal tesislerine kadar bir çok hizmet anlayışı ile gelecektirler.
Bundan ötürü artık kısırlaşmış döngünün içinden çıkma zamanı geldi.
 

Mehmet Salıcı ve Musa Yıldırım
Melik Enfal

Mehmet Salıcı ve Musa Yıldırım

13 September 2023 09:48
Neden Mi Musa Yıldırım?
Melik Enfal

Neden Mi Musa Yıldırım?

13 November 2023 22:44