Özel günleriniz Nemrut'ta ayırın

Fotoğraf Sanatçısı, Influencer, Dijital İçerik üreticisi, Yeşim Mutlu "insanları Senede bir gün özel günlerini Nemrut'ta geçirmeye davet ediyoruz “
Özel günleriniz Nemrut'ta ayırın

Fotoğraf Sanatçısı, Influencer, Dijital İçerik üreticisi, Köşe Yazarı, Konuşmacı. Kendisine sorduğumuzda yeni dünya insanı ve hayal kurucu olarak kendini tanımlayan Yeşim Mutlu; herkesi Adıyaman’a davet ediyor.

Tüm şehirler için çok üzgünüm. Depremden etkilenen şehirler arasında en son ziyaret ettiğim şehir Adıyaman’dı. Deprem nedeniyle her alanda olduğu gibi turizmde büyük darbe aldı. Adıyaman'ın turizmini bir nebze canlandırmak için, ilgi alanımıza giren bütün platformda dile getirerek insanların hiç olmazsa özel bir günlerini Nemrut'ta geçirmeye davet ediyorum. Herkese çağrımız “Gelin doğum gününüzü, evlilik yıl dönümünüzü, evlilik teklifinizi sevdiklerinizle Nemrut'ta paylaşın. Mezopotamya’nın Tacı , Unesco dünya kültür mirası ve sekizinci harika dediğimiz 2206 metre rakımdaki Nemrut'ta hem güneşle buluşun hem de insan yaşamına damga vuran bu özel ve güzel anları sevdiklerinizle paylaşın. Diğer yandan da depremde mağdur olan Adıyamanlı kardeşlerimize katkı sağlamış olursunuz " diye yaptıkları çağrıyı tekrarladı.

Yeşim Mutlu geçen yıl Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen “Visit Commagene” kapsamında Adıyaman’daydı. Ayrıca Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kommagene Bienali programına katılarak etkinlikler sergileyen sanatçılara ve davetleri için yetkililere tekrardan teşekkür ettiğini dile getirdi..

“Ülkemiz ve dünya insanlarını Nemrut'ta güneşe dokunmak, en güzel gününü sevdikleri ile paylaşmak ve Adıyamanlı kardeşlerimize katkı sağlamak için Nemrut'ta güneşle buluşmaya davet ediyoruz. Gizemli krallığın eşsiz mirası Nemrut gizemi çözülememiş dev heykelleri ve sırlarıyla sizleri bekliyor." diye ekledi