Yavuz'dan Kahta Haber'e Ziyaret

HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Eğitimci Adem Yavuz Gazeteciler Günü münasebetiyle Kahta Haber'e ziyarette bulundu.
Yavuz'dan Kahta  Haber'e Ziyaret

Yavuz ziyaretinde şu açıklamalarda bulundu: 

Sevdalısı olduğumuz memleketimize bismillah…

Omuzumuzdaki sorumluluğun bilinciyle varlığın cazibesinden uzak, var olma yükümlülüğümüzü kuşandık bir sevda uğruna. Yükü sevda olan yorulmaz elbette. Biz kederi sevgiliden geldi diye bayram sevinciyle bağrımıza basmayı saadet kabul eden bir idealin tutkunlarıyız.

Güzel Kahta’mızın güzel insanları!

Sizlerin içinden, hakka ve halka hizmet gayesiyle bir kutlu yola çıkmış bulunmaktayız. Niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olur inşallah.

Dün, maalesef layık olduğunuz hizmete ulaşamadınız. Bugün, yarınlarınız da böyle olmasın diye bize sahip çıkacaksınız. Hep birlikte, samimiyetle gece gündüz demeden çalışarak geçmişin eksiklerini telafi edeceğiz. “Şehir insanı terbiye eder “ İlkesinden hareketle yarınlarımızı güven içinde inşa edeceğiz.

Doğru olanı desteklemeden hizmete ulaşmanız hep kısır kalacaktır. Bugün bu fırsat yeniden kapınızda. Akıl yanılabilir, ancak vicdanlarımız asla yanılmaz. Bizler umutluyuz. Umudumuza omuz verin. Popüler olanın faydasızlığından, hakikatin aydınlığına ulaşmak, ancak bir olursak mümkün olacaktır.

Hiç kimsenin ötekileştirilmediği, şeffaflığın hakim olduğu, değerlere sahip çıkıldığı, hizmetin aşkla yapıldığı, kurumsallığın tek çare olduğu, ehliyet ve liyakatin öncelendiği bir anlayışla, gönülden gönüle köprüler inşa edeceğiz. Gönülden gönüle güzelleşeceğiz.

Tüm halkımızın destek ve dualarına talibiz. Bizler var oldukça, umut hep var olacaktır.

Huzurlu ve güvenli şehirler bizimle mümkün.

Adem Yavuz Kimdir?

1980 yılında Adıyaman Kahtada doğdu. İlkokulu Atatürk ilkokulunda(mekteba zer), ortaokul ve liseyi İmam Hatip lisesinde okudu. 1999 yılında liseden mezun oldu. 28 şubat zulümlerinden biri olan katsayı engeline rağmen lisans eğitimini Atatürk Universitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Öğretmenliği bölümünde 2004 yılında tamamladı. Samsat ve Kahta ilçelerinde öğretmenlik ve okul idareciligi yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.